Politica de expediere

Politica de expediere

 

Când mă pot aștepta să primesc transportul meu?

Toate comenzile sunt expediate din depozitul nostru în termen de 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Livrarea va ajunge între 10-20 de zile lucrătoare de la data expedierii, în funcție de disponibilitatea furnizorului de transport și de locație.  Ne cerem scuze pentru faptul că pot apărea întârzieri în cazul în care expedierea necesită vămuire sau inspecție vamală, sau întârzieri de transport cauzate de serviciul de transport.

Cum îmi pot urmări comanda?

Un număr de urmărire vă va fi furnizat în e-mailul de confirmare a expedierii. Puteți utiliza acest număr și urmări comanda dumneavoastră la adresa www.17track.net.

Care sunt tarifele de transport?

Avem o rată fixă de expediere de 2,99 USD pentru toate destinațiile din întreaga lume.

În ce țări livrați?

În prezent, livrăm în întreaga lume. Dar, în cazul în care este posibil ca țara dvs. să nu fie susținută de logistica noastră, vă vom informa imediat și vom face modificările necesare la comanda dvs. Pentru a afla mai multe despre listele noastre de destinații, contactați-ne prin intermediul service@venompatch.com

. Cum îmi pot schimba adresa de expediere?

Schimbarea adresei este permisă numai până la ora 23:00 (PDT, -7 GMT) sau înainte de aceasta, în aceeași zi în care se plasează o comandă. Ne puteți contacta prin intermediul service@venompatch.com

 pentru a solicita astfel de modificări.

Pot livra la o altă adresă, alta decât adresa de facturare a cardului meu?

Da, este posibil.

Cum este expediată comanda mea?

Comenzile sunt expediate în zilele lucrătoare obișnuite, cu excepția sărbătorilor. Orice comandă plasată sâmbătă sau duminică va fi expediată lunea următoare.